Onze immer actieve sponsorcommissie wenst alle clubgenoten een mooi, gezond en sportief Nieuwjaar, maar herinnert ons er meteen aan dat ook in 2024 de bijdrage van alle leden van de Club van 25 weer zeer welkom is. Voor wie het even vergeten is; vroeger hadden we een Club van 100 (gulden tijdperk ) en na de invoering van de euro een Club van 50, maar de sponsorcommissie hoopte met de omzetting naar een Club van 25 de drempel om daaraan mee te doen te verlagen. En dat werd een overweldigend succes! De namen van de gulle gevers zijn in de kantine op twee (bijna) volle borden in de kantine te aanschouwen.

Bij deze dus een oproep aan de leden van de Club van 25 om de vereniging ook dit jaar weer te steunen en uw jaarbijdrage van 25 euro over te maken op de bankrekening van onze club. Dat is NL76 INGB 0000 3618 20. Contant betalen kan ook, dat kan bij Lucien Gooshouwer, Cees den Breejen, Henny Kattemölle, Thom van Ewijk, Mike Verhoeven of Klaas de Groot. Zij zorgen er dan wel voor dat uw meer dan gewaardeerde bijdrage op de juiste plaats terecht komt. De sponsorcommissie bedankt de leden van de Club van 25 alvast hartelijk voor hun support. Enne….nieuwe leden zijn óók welkom bij de Club van 25. Er zijn nog een paar vakjes op de genoemde borden vrij.

Ook vraagt de commissie ieders aandacht voor de mogelijkheid om bij elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal de wedstrijdbal te sponsoren. Dat kan voor 50 euro per keer. Hiervoor in ruil krijgt de sponsor vermeldingen op de boarding in de kantine, op de website, onze Facebook-pagina en op het Instagram account van de club. Al met al een leuke en interessante tool om uw bedrijf of werkgever onder de aandacht te brengen. Interesse ? Schiet Lucien Gooshouwer of Henny Kattemölle even aan !! De wedstrijdbal voor de eerste thuiswedstrijd na de winterstop, op 27 januari tegen Drechtstreek, wordt geschonken door MariTeam Shipping Agencies uit Rotterdam. Voor bal nummer twee heeft zich ook al iemand gemeld. Wie volgt?